Ніценко, Віталій СергійовичНиценко, Виталий СергеевичNitsenko, Vitalii S.2016-01-252016-01-252015Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/7865Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – 219 с.Забезпечення населення безпечними, екологічно чистими продуктами харчування в достатній кількості та відповідної якості, переробну промисловість сировиною – запорука продовольчої безпеки будь-якої країни. Наведені функції в повній мірі відносяться до компетенції уряду нашої країни, регіональних органів управління та місцевих органів самоврядування, співпраця яких на усіх рівнях повинна забезпечувати ефективність реалізації зазначених заходів.ukпродовольча безпекаЗакони УкраїниНаукові основи продовольчої безпеки УкраїниArticle