Григорчук, Богдан Вікторович2021-11-302021-11-302019Григорчук, Б. В. Концептуальне забезпечення стратегічного менеджменту у готельно-ресторанній діяльності = Conceptual frameworks of the strategic management at the hotel and restaurant sphere : дипломна робота магістра / Б. В. Григорчук. – Одеса, 2019. – 104 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/31946У сучасних трансформаційних умовах туристична галузь є невід’ємною частиною індустрії гостинності. Процеси глобалізації значною мірою впливають на розвиток цієї сфери діяльності. Проте це неможливо без одночасного розвитку готельно-ресторанного бізнесу як частини індустрії гостинності. Слід зазначити, що в Україні індустрія гостинності розвинена недостатньо порівняно з міжнародним досвідом, де ця сфера діяльності приносить значний дохід, крім того, є країни, що отримують основний дохід як раз за рахунок розвиненого туристичного бізнесу. Частково ситуація покращилась в рамках підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012» (далі – Чемпіонат), коли готельно-ресторанний ринок істотно пожвавився. Однак після проведення Чемпіонату ситуація погіршилась та потребує дослідження, що підтверджує актуальність цієї теми.uk073 менеджментстратегічний менеджментготельно-ресторанна діяльністьсистема управліннядіагностичний аналізпрогнозуванняплануванняКонцептуальне забезпечення стратегічного менеджменту у готельно-ресторанній діяльностіConceptual frameworks of the strategic management at the hotel and restaurant sphereDiplomas