Вплив на атмосферне повітря підприємств харчової промисловості (на прикладі ВАТ «Жашківський маслозавод»)

Альтернативна назва
Impact of food industry enterprises on the atmospheric air (on the example of PJSC Zhashkov Dairy Plant)
Вантажиться...
Ескіз
Дата
2024
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Одним з найактуальніших завдань, що стоять сьогодні перед Україною, є проблема збереження, поліпшення та відновлення, сприятливого для життя, стану атмосферного повітря. Серед пріоритетних завдань, які вирізняються в цьому контексті, є розв'язання проблем правової охорони атмосферного повітря. Атмосферне повітря, як природний компонент, має свої особливості, пов'язані водночас і з фізичними показниками, і з формами використання його людьми. Бувши основою для існування всього живого на Землі, воно виконує найважливіші екологічні функції: життєзабезпечуючі, кліматорегулюючі, захисні, теплорегулюючі, енергоресурсові тощо. Метою кваліфікційної роботи є оцінка впливу підприємств харчової промисловості на стан атмосферного повітря (на прикладі промислового підприємства ВАТ «Жашківський маслозавод»). Обєктом дослідження є атмосферне повітря м. Жашків Черкаської області.
Опис
Ключові слова
101 екологія, екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, бакалавр, атмосферне повітря, викиди забруднюючих речовин, гранично-допустима концентрація, максимальна концентрація, санітарно- захисна зона
Бібліографічний опис
Самур, Я. В. Вплив на атмосферне повітря підприємств харчової промисловості (на прикладі ВАТ «Жашківський маслозавод») = Impact of food industry enterprises on the atmospheric air (on the example of PJSC Zhashkov Dairy Plant) : кваліфікаційна робота бакалавра / Я. В. Самур. – Одеса, 2024. – 53 с.
DOI
ORCID:
УДК