Наукові основи продовольчої безпеки України

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Забезпечення населення безпечними, екологічно чистими продуктами харчування в достатній кількості та відповідної якості, переробну промисловість сировиною – запорука продовольчої безпеки будь-якої країни. Наведені функції в повній мірі відносяться до компетенції уряду нашої країни, регіональних органів управління та місцевих органів самоврядування, співпраця яких на усіх рівнях повинна забезпечувати ефективність реалізації зазначених заходів.
Опис
Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – 219 с.
Ключові слова
продовольча безпека, Закони України
Бібліографічний опис
Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р.
DOI
ORCID:
УДК