Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7865
Title: | Наукові основи продовольчої безпеки України |
Authors: | Ніценко, Віталій Сергійович Ниценко, Виталий Сергеевич Nitsenko, Vitalii S. |
Citation: | Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | НУХТ |
Keywords: | продовольча безпека Закони України |
Series/Report no.: | ;С. 183-186. |
Abstract: | Забезпечення населення безпечними, екологічно чистими продуктами харчування в достатній кількості та відповідної якості, переробну промисловість сировиною – запорука продовольчої безпеки будь-якої країни. Наведені функції в повній мірі відносяться до компетенції уряду нашої країни, регіональних органів управління та місцевих органів самоврядування, співпраця яких на усіх рівнях повинна забезпечувати ефективність реалізації зазначених заходів. |
Description: | Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – 219 с. |
URI: | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7865 |
Appears in Collections: | Статті та доповіді ЕПФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
183-186-2015.pdf | 156.8 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.