Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7865
Title: Наукові основи продовольчої безпеки України
Authors: Ніценко, Віталій Сергійович
Ниценко, Виталий Сергеевич
Nitsenko, Vitalii S.
Citation: Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р.
Issue Date: 2015
Publisher: НУХТ
Keywords: продовольча безпека
Закони України
Series/Report no.: ;С. 183-186.
Abstract: Забезпечення населення безпечними, екологічно чистими продуктами харчування в достатній кількості та відповідної якості, переробну промисловість сировиною – запорука продовольчої безпеки будь-якої країни. Наведені функції в повній мірі відносяться до компетенції уряду нашої країни, регіональних органів управління та місцевих органів самоврядування, співпраця яких на усіх рівнях повинна забезпечувати ефективність реалізації зазначених заходів.
Description: Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – 219 с.
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7865
Appears in Collections:Статті та доповіді ЕПФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
183-186-2015.pdf156.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.