Особливості проведення аудиту виробничих запасів в сучасних умовах на підприємствах харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
МНУ імені В. О. Сухомлинського
Анотація
Проаналізовано особливості аудиту виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, розглянуто методику проведення аудиту виробничих запасів, а саме мету, завдання, об’єкти, джерела інформації і послідовність аудиту виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості.
Проанализированы особенности аудита производственных запасов на предприятиях пищевой промышленности, рассмотрена методика проведения аудита производственных запасов, а именно цель, задачи, объекты, источники информации и последовательность аудита производственных запасов на предприятиях пищевой промышленности.
This paper analyzes the features of inventory audit in food industry enterprises, the technique of inventory audit, namely, goal, objectives, facilities, information sources, sequence of inventory audit in the food industry enterprises.
Опис
Глобальні та національні проблемиекономіки. Електронне наукове фахове видання. Вип. №3. - Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2015.
Ключові слова
виробничі запаси, аудит, мета аудиту виробничих запасів, послідовність проведення аудиту виробничих запасів, бухгалтерський облік виробничих запасів, производственные запасы, аудит, цель аудита производственных запасов, последовательность про- ведения аудита производственных запасов, бухгалтерский учет производственных запасов, inventory, audit, purpose of auditing, sequence of inventory audit, inventory accounting
Бібліографічний опис
Глобальні та національні проблемиекономіки. Електронне наукове фахове видання.
DOI
ORCID:
УДК