Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7781
Назва: Особливості проведення аудиту виробничих запасів в сучасних умовах на підприємствах харчовій промисловості
Інші назви: Features of inventory auditing in modern conditions of the food industry enterprises
Автори: Кіртока, Руслан Гордійович
Киртока, Руслан Гордеевич
Kirtoka, Ruslan H.
Бібліографічний опис: Глобальні та національні проблемиекономіки. Електронне наукове фахове видання.
Дата публікації: 2015
Видавництво: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Ключові слова: виробничі запаси
аудит
мета аудиту виробничих запасів
послідовність проведення аудиту виробничих запасів
бухгалтерський облік виробничих запасів
производственные запасы
аудит
цель аудита производственных запасов
последовательность про- ведения аудита производственных запасов
бухгалтерский учет производственных запасов
inventory
audit
purpose of auditing
sequence of inventory audit
inventory accounting
Серія/номер: ;Вип. № 3, С. 869-872.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано особливості аудиту виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, розглянуто методику проведення аудиту виробничих запасів, а саме мету, завдання, об’єкти, джерела інформації і послідовність аудиту виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості.
Проанализированы особенности аудита производственных запасов на предприятиях пищевой промышленности, рассмотрена методика проведения аудита производственных запасов, а именно цель, задачи, объекты, источники информации и последовательность аудита производственных запасов на предприятиях пищевой промышленности.
This paper analyzes the features of inventory audit in food industry enterprises, the technique of inventory audit, namely, goal, objectives, facilities, information sources, sequence of inventory audit in the food industry enterprises.
Опис: Глобальні та національні проблемиекономіки. Електронне наукове фахове видання. Вип. №3. - Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2015.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7781
Розташовується у зібраннях:Статті та доповіді ЕПФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kirtokaM_2015.pdf342.09 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.