Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7522
Назва: | Екстрагування алергенів яєчного білка курячого |
Автори: | Войткова, В. С. Кравець, Т. В. Доброва, А. A. Чеботар, Сабіна Віталіївна Чеботарь, Сабина Витальевна |
Бібліографічний опис: | Матеріали VII Міжнародної конференції молодих вчених «Біорізноманітність. Екологія. Еволюція. Адаптація», що присвячена 150-річчю з дня заснування Одеського університету (Одеса, 18-19 вересня, 2015) |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Репозитарій Наукової бібліотеки Одеського національного університету імені І. І. Мечникова |
Науковий керівник: | Chebotar, Sabina V. |
Ключові слова: | in vitro алерген білок курячий |
Серія/номер: | ;С. 46-47 |
Короткий огляд (реферат): | Широко поширеною на сьогоднішній день є серологічна діагностика алергії in vitro. Тому актуальними є розробка і виробництво серологічних тест-систем і алергопанелей, для створення, – яких необхідно отримання алергенів (антигенів). Отже виділення максимально чистих алергенів та їх стандартизація залишається актуальною проблемою. Мета даної роботи полягала в тому, щоб виділити алергени білка курячого яйця: овомукоїд (Gal d 1), овальбумін (Gal d 2), овотрансферин (Gal d 3), та лізоцим (Gal d 4). |
Опис: | Матеріали VII Міжнародної конференції молодих вчених «Біорізноманітність. Екологія. Еволюція. Адаптація», що присвячена 150-річчю з дня заснування Одеського університету (Одеса, 18-19 вересня, 2015). – Одеса: Репозитарій Наукової бібліотеки Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, 2015. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7522 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та доповіді БФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
46-47.pdf | 185.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.