Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7023
Назва: | Твердозерність і вміст білка в сортах пшениці ярої |
Інші назви: | Hardness and protein content of spring bread wheat |
Автори: | Ачкасова, В. Ю. Achkasova, V. Y. |
Бібліографічний опис: | Збірка матеріалів наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Одеський національний університет імені І. І. Мечникова |
Ключові слова: | твердозерність пшениця білок |
Короткий огляд (реферат): | Твердозерність є однією з важливих якісних характеристик зерна пшениці, яка має відношення до розмелу, замісу тіста і виготовлення хлібобулочних виробів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7023 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та доповіді БФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6.pdf | 82.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.