Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7023
Title: | Твердозерність і вміст білка в сортах пшениці ярої |
Other Titles: | Hardness and protein content of spring bread wheat |
Authors: | Ачкасова, В. Ю. Achkasova, V. Y. |
Citation: | Збірка матеріалів наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Одеський національний університет імені І. І. Мечникова |
Keywords: | твердозерність пшениця білок |
Abstract: | Твердозерність є однією з важливих якісних характеристик зерна пшениці, яка має відношення до розмелу, замісу тіста і виготовлення хлібобулочних виробів. |
URI: | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7023 |
Appears in Collections: | Статті та доповіді БФ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.