Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7023
Title: Твердозерність і вміст білка в сортах пшениці ярої
Other Titles: Hardness and protein content of spring bread wheat
Authors: Ачкасова, В. Ю.
Achkasova, V. Y.
Citation: Збірка матеріалів наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених
Issue Date: 2015
Publisher: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Keywords: твердозерність
пшениця
білок
Abstract: Твердозерність є однією з важливих якісних характеристик зерна пшениці, яка має відношення до розмелу, замісу тіста і виготовлення хлібобулочних виробів.
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/7023
Appears in Collections:Статті та доповіді БФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf82.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.