Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/5485
Название: Заїра Валентинівна Першина: штрихи до портрету
Авторы: Синявська, Олена Олександрівна
Синявская, Елена Александровна
Syniavska, Olena O.
Библиографическое описание: Історична україністика в Одеському університеті: визначні віхи, персонажі, доробок : Матеріали конф. V Історіографічні читання (історичний ф-т ОНУ ім. І.І. Мечникова, 31 травня 2012 року)
Дата публикации: 2013
Издательство: ТЕС
Ключевые слова: Першина, Заїра Валентинівна
становлення
студентка та аспірантка
викладач і педагог
деканесса і адміністратор
наукова діяльність
Краткий осмотр (реферат): «Завжди зібрана, строго пунктуальна, елегантна, доброзичливо усміхнена, дотепно-іронічна - вона випромінювала якусь особливу ауру, приваблювала і зачаровувала аудиторію, і не тільки чоловічу»1; «Чуть полноватая, темноволосая, красивая, ухоженная и властная женщина. Глаза карие с зеленоватым оттенком, холодные, цепкие, взгляд проницательный, я бы даже сказал, пронизывающий, губы тонкие, всегда готовые скривиться в презрительную усмешку»2 - це про Першину Заїру Валентинівну, доктора історичних наук, професора багаторічного декана і завідуючу кафедрою Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова.
Описание: Історична україністика в Одеському університеті: визначні віхи, персонажі, доробок : Матеріали конф. V Історіографічні читання (історичний ф-т ОНУ ім. І.І. Мечникова, 31 травня 2012 року) / відп. ред.: В. М. Хмарський ; наук. ред.: О. Є. Музичко ; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Іст. фак., Кафедра історії України ; Одеський осередок Українського іст. т-ва . – Одеса : ТЕС, 2013 .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/5485
Располагается в коллекциях:Статті та доповіді ФІФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
168-188.pdf183.43 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.