Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЗахарієва, З. Є.
dc.contributor.authorБудняк, О. Л.
dc.contributor.authorДанілова, А. О.
dc.contributor.authorБудняк, Олександр Костянтинович
dc.contributor.authorЧернадчук, Сніжана Сергіївна
dc.contributor.authorФедорко, Наталія Леонідівна
dc.contributor.authorСорокін, Андрій Вікторович
dc.contributor.authorЗапорожченко, Олександр Вікторович
dc.contributor.authorДанілова, О. І.
dc.contributor.authorСалавеліс, А. Д.
dc.date.accessioned2010-09-23T10:42:07Z
dc.date.available2010-09-23T10:42:07Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationУкраїнський бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journaluk
dc.identifier.issn0201 - 8470
dc.identifier.urihttp://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/533
dc.descriptionМатеріали Х Українського біохімічного з'їзду 13 – 17 вересня 2010 р., м. Одеса // Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal : Наук.-теор. журн. / НАН України, Ін-т бiохiмiї iм.О. В. Палладiна.- К.,1946. – укр., рос., англ.uk
dc.description.abstractМетою роботи було визначення ступеня протекторної дії високовуглеводного жому з цукрового буряку та харчових продуктів переробки насіння ріпаку (олія, жмих, знежирений шрот) на біохімічні показники щурів при деяких експериментальних патологіях.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherНАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладінаuk
dc.relation.ispartofseries;Т. 82, №. 4 (додаток 2). – С. 252.
dc.titleВПЛИВ ДІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ІЗ ЦУКРОВОГО БУРЯКУ ТА РІПАКУ НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ У ЩУРІВuk
dc.typeArticleuk


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу