Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/528
Title: SELECTION OF ISOLATED YEAST Saccharomyces cerevisiae FROM DIFFERENT SORTS OF GRAPE MUST AFTER FERMENTATION AND PERSPECTIVE FOR BIOTECHNOLOGY USE
Authors: Bayraktar, V. N.
Citation: Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal
Issue Date: 2010
Publisher: НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна
Series/Report no.: ;Т. 82, №. 4 (додаток 2). – С. 229.
Abstract: Biotechnology of wine yeast accompanied with different complex biochemical processes of dextrose transformation into ethanol. This process is launched by yeast present on the skin of ripe grape. Enzymes which contain grape must also participate in the process of degradation of dextrose into ethanol and carbonic gas during anaerobic cultivation of yeast.
Description: Матеріали Х Українського біохімічного з'їзду 13 – 17 вересня 2010 р., м. Одеса // Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal : Наук.-теор. журн. / НАН України, Ін-т бiохiмiї iм.О. В. Палладiна.- К.,1946. – укр., рос., англ.
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/528
Appears in Collections:Статті та доповіді БФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
229.pdf8.82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.