Selection of isolated yeast Saccharomyces cerevisiae from different sorts of grape must after fermentation and perspective for biotechnology use
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна
Анотація
Biotechnology of wine yeast accompanied with different complex
biochemical processes of dextrose transformation into ethanol. This
process is launched by yeast present on the skin of ripe grape. Enzymes
which contain grape must also participate in the process of degradation
of dextrose into ethanol and carbonic gas during anaerobic cultivation of
yeast.
Опис
Матеріали Х Українського біохімічного з'їзду 13 – 17 вересня 2010 р., м. Одеса // Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal : Наук.-теор. журн. / НАН України, Ін-т бiохiмiї iм.О. В. Палладiна.- К.,1946. – укр., рос., англ.
Ключові слова
Бібліографічний опис
Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal