Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/4192
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ВНЗ УКРАЇНИ (ПО МАТЕРІАЛАХ ПРОЕКТУ ТЕМПУС «УКРІПЛЕННЯ ТРИКУТНИКА ЗНАНЬ ШЛЯХОМ ЗАСНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ОФІСІВ В УКРАЇНСЬКИХ УНІВЕРСИТЕТАХ - УНІВЕРСИТЕТИ ДЛЯ ІННОВАЦІЙ») |
Authors: | Нєнно, Ірина Михайлівна Nyenno, Iryna M. Ненно, Ирина Михайловна |
Citation: | "Сучасні технології управління підприємством та можливості використання інформаційних систем: стан, проблеми, перспективи",наук.-практ.конф.для викладачів,аспірантів та молодих вчених,(8;2013;Одеса). Матеріали..., 29-30 березня, 2013р. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Букаєв В.В. |
Keywords: | інноваційна культура ВНЗ |
Series/Report no.: | ;С. 178-181. |
Abstract: | Теорії та практики організації інноваційної діяльності в Україні присвячені сучасні дослідницькі праці українських вчених Атаманової Ю.Є. [2], Давидюка О.М. [3], публікації та інформаційні ресурси ряду українсько-європейських проектів [4-5]. Невирішеною частиною окресленої проблематики є формулювання, використання та вдосконалення моделі та перспективної практики підтримки інноваційної діяльності ВНЗ, як одного з суб’єктів інноваційної системи. |
Description: | "Сучасні технології управління підприємством та можливості використання інформаційних систем: стан, проблеми, перспективи",наук.-практ.конф.для викладачів,аспірантів та молодих вчених,(8;2013;Одеса). Матеріали..., 29-30 березня, 2013р. / "Сучасні технології управління підприємством та можливості використання інформаційних систем: стан, проблеми, перспективи",наук.-практ.конф.для викладачів,аспірантів та молодих вчених,(8;2013;Одеса) ; упоряд.: С. Г. Васильєв ; ОНУ ім. І.І. Мечникова, ЕПФ . – Одеса. |
URI: | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/4192 |
Appears in Collections: | Статті та доповіді ЕПФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
С. 178-181.pdf | 53.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.