Хімічний аналіз харчових продуктів. Харчові добавки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Автори
Науковий керівник
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Методичні вказівки складено відповідно до програми курсів «Хімічний аналіз харчових продуктів» та «Фармацевтична броматологія». Вони містять розділ «Харчові добавки» та контрольні питання до нього. Рекомендовані для студентів природничих факультетів при підготовці до занять з навчальних дисциплін, що присвячені характеристиці таких розповсюджених компонентів харчових продуктів, як харчові добавки.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, безпека харчових добавок, виробництво харчової продукції, споживчі властивості харчових продуктів, класи харчових добавок, харчова галузь України, синтетичні сполуки, хімічний аналіз
Бібліографічний опис
Хімічний аналіз харчових продуктів. Харчові добавки [Електронний ресурс] : електрон. метод. вказівки до курсів «Фармацевт. броматологія» та «Хім. аналіз харч. продуктів» для студентів ф-ту хімії та фармації / уклад.: Т. М. Щербакова, О. М. Гузенко, Д. В. Снігур. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2023. – 43 с. – 1 МБ.
DOI
ORCID:
УДК