Фармацевтична броматологія. Питна та мінеральні води

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Автори
Науковий керівник
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Методичні вказівки складено відповідно до програм курсів «Фармацевтична броматологія» та «Хімічний аналіз харчових продуктів». Вони містять розділ «Питна та мінеральні води» та контрольні питання до нього. Рекомендовані для студентів природничих факультетів при підготовці до занять з навчальних дисциплін, що присвячені характеристиці таких важливих компонентів харчових продуктів, як питна та мінеральні води.
Опис
Ключові слова
вода, загальні характеристики води, класифікація природної води, роль води в живому організмі, роль води в харчових продуктах, хімічний склад води, показники якості питної води, питна вода, мінеральні води, фармацевтична броматологія
Бібліографічний опис
Фармацевтична броматологія. Питна та мінеральні води [Електронний ресурс] : електрон. метод. вказівки. до курсів «Фармацевт. броматологія» та «Хім. аналіз харч. продуктів» для студентів ф-ту хімії та фармації / уклад.: Т. М. Щербакова, О. М. Гузенко, О. М. Рахлицька. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2023. – 38 с. – 1 МБ.
DOI
ORCID:
УДК