Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3654
Title: СОСТАВ И ОТНОСИТЕЛЬНАЯ УСТОЙЧИВОСТЬ ПРОДУКТОВ КОМПЛЕКСООБРАЗОВАНИЯ В СИСТЕМАХ «ОКСИД СЕРЫ (IV) - АМИД - ВОДА»
Other Titles: СКЛАД І ВІДНОСНА СТІЙКІСТЬ ПРОДУКТІВ КОМПЛЕКСОУТВОРЕНННЯ В СИСТЕМАХ «ОКСИД СІРКИ (IV) - АМІД - ВОДА»
THE COMPOSITION AND THE RELATIVE STABILITY OF COMPLEXATION PRODUCTS IN «SULPHUR DIOXIDE - AMIDE - WATER» SYSTEMS
Authors: Хома, Руслан Евгеньевич
Хома, Руслан Євгенович
Khoma, Ruslan E.
Citation: Вісник Одеського національного університету = Odesa National University Herald
Issue Date: 2012
Publisher: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Keywords: оксид серы (IV)
амиды
водные растворы
оксид сірки (IV)
аміди
водні розчини
sulphur dioxide
amides
aqueous solutions
Series/Report no.: ;Т.17, вип. 2(42) С.49-57
Abstract: Методом рН- и редоксметрического титрования изучено взаимодействие в системах «оксид серы (IV)–амид–вода». Установлено образование молекулярных и анионных комплексов. Показана зависимость устойчивости образуемых соединений от их электронных характеристик.
Методом рН- і редоксметричного титрування вивчена взаємодія в системах «оксид сірки (IV)–амід–вода». Встановлено утворення молекулярних і аніонних комплексів. Показана залежність стійкості утворених сполук від їх електронних характеристик.
The interaction in «sulphur dioxide – amide – water» systems has been investigated by рН- and redoxmetric titration methods. The formation of molecular and anion complexes has been stated. The stability of the compounds formed depends on their electronic characteristics.
Description: Вiсник Одеського нацiонального унiверситету = Вестник Одесского национального университета
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3654
Appears in Collections:Вісник Одеського національного університету. Хімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ONU_Chemistry_2(42)_2012_49-57+.pdf429.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.