Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3324
Назва: | THE ANALYSIS OF PHYSICAL HARDNESS IN WHEAT VARIETIES OF UKRAINIAN SELECTION |
Автори: | Kurakina, K. Chebotar, Sabina V. Khokhlov, A. Чеботарь, Сабина Витальевна Чеботар, Сабіна Віталіївна |
Бібліографічний опис: | Proceedings of the IV International Young scientists conference «Biodiversity. Ecology. Adaptation. Evolution.», dedicated to 180 anniversary from the birth of famous physiologist Ivan Sechenov (Odesa, September 16 - 19, 2009) |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Печатный дом |
Ключові слова: | physical hardness Ukrainian selection |
Серія/номер: | ;C. 35-36 |
Короткий огляд (реферат): | Physical hardness and the protein content were studied in 86 cultivars and lines of winter wheat T. aestivum L. mainly of Ukrainian selection. The grain was milled on electrical laboratory mill QT 114 (Labor MIM, Hungary), the relative indices of hardness (according calibration against ADP-1 standart analyser) and protein content (according calibration on Kjeldahl) in wheat grain were measured by NIR method (Near Infrared Reflectance) on Infrapid 61 (computer-assisted version; Labor MIM, Hungary), and also on Spectran-119M (LOMO Fotonika, Russia) |
Опис: | Матеріали IV Міжнародної конференції молодих вчених «Біорізноманіття. Екологія. Адаптація. Еволюція.», присвячена 180-річчю з дня народження видатного фізіолога І.М. Сєченова (Одеса, 16 - 19 вересня 2009 р.) Материалы IV Международной конференции молодых ученых «Биоразнообразие. Экология. Адаптация. Эволюция.», посвященная 180-летию со дня роджения известного физиолога И.М. Сеченова (Одесса, 16 - 19 сентября 2009 г.) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3324 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та доповіді БФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biodiversity_2009.35-36pdf+.pdf | 87.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.