Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3315
Title: INFLUENCE OF NUTRITIVE REQUIREMENTS OF LACTOBACILLI ON LACTIC ACID PRODUCTION
Authors: Meleshko, T. V.
Citation: Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки
Issue Date: 2012
Publisher: Печатный дом
Keywords: Lactobacillus
Lactic acid bacteria
Series/Report no.: ;С. 153-154
Abstract: Lactic acid bacteria (LAB) constitute a group of gram-positive, nonsporing microorganisms, which produce lactic acid as the major end product during the fermentation of carbohydrates. Lactobacillus species are essential to the dairy industry, where they are used in the preparation of cheeses, yoghurt and other fermented milk products
Description: Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки. - Одеса, Печатный дом, 2012
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3315
Appears in Collections:Статті та доповіді БФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stud_sbornik_2012.153-154.pdf30.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.