Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗапорожченко, Александр Викторовичru
dc.contributor.authorBudnyak, O. L.-
dc.contributor.authorDodichenko, M. O.-
dc.contributor.authorDiakonu, O. O.-
dc.contributor.authorMartynuk, I. O.-
dc.contributor.authorBudniak, Oleksandr K.-
dc.contributor.authorFedorko, N. L.-
dc.contributor.authorChernadchuk, Snizhana S.-
dc.contributor.authorSorokin, Andrii V.-
dc.contributor.authorZaporozhchenko, Oleksandr V.-
dc.contributor.authorЧернадчук, Сніжана Сергіївна-
dc.contributor.authorБудняк, Олександр Костянтинович-
dc.contributor.authorБудняк, Александр Константинович-
dc.contributor.authorЧернадчук, Снежана Сергеевна-
dc.contributor.authorЗапорожченко, Олександр Вікторовичuk
dc.contributor.authorСорокін, Андрій Вікторовичuk
dc.contributor.authorСорокин, Андрей Викторовичru
dc.date.accessioned2013-02-22T14:19:54Z-
dc.date.available2013-02-22T14:19:54Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationProceedings of the V International Young scientists conference «Biodiversity. Ecology. Adaptation. Evolution.», dedicated to 160 anniversary from the birth of profesor Frants Kamenskiy (Odesa, June 13 - 17, 2011).uk
dc.identifier.urihttp://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/3286-
dc.descriptionМатеріали V Міжнародної конференції молодих вчених «Біорізноманіття. Екологія. Адаптація. Еволюція.», присвячена 160-річчю від дня народження професора Ф.М.Каменського (Одеса,13 - 17 червня 2011 p.). Материалы V Международной конференции молодых ученых «Биоразнообразие. Экология. Адаптация. Эволюция.», посвященная 160-летию со дня роджения профессора Ф.М. Каменского (Одесса, 13 - 17 июня 2011 г.).uk
dc.description.abstractIncreasing biological value of foods of food industry is urgent actual problem, in particular, for flour pastry wares. It is related to the fact that component of pastry wares is top grade wheat flour, that is why got wares, contain a insignificant quantity biologically active substances: macro- and microelements, food fibres. On the other hand, it is known that rape is one of the most productive oil-bearing cultures in the world agriculture.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherПечатний домuk
dc.relation.ispartofseries;С.122-123-
dc.subjectRAPE POMACESuk
dc.subjectRATSuk
dc.subjectBIOCHEMICAL PARAMETERSuk
dc.subjectPASTRY PRODUCTSuk
dc.titleEFFECT OF PASTRY PRODUCTS, WHICH INCLUDED RAPE POMACES, ON BIOCHEMICAL PARAMETERS OF RATSuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Статті та доповіді БФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biodiversity2011.122-123+.pdf96.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.