Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/32652
Назва: | Мікробні біотехнології в грибарництві |
Автори: | Багаєва, О. С. Кривицька, Т. М. Ужевська, Світлана Пилипівна Беляєва, Тамара Олексіївна Бобрешова, Наталія Степанівна Непомяща, Н. М. Багаєв, О. К. Ракітська, С. І. Іваниця, Володимир Олексійович Ужевская, Светлана Филипповна Иваница, Владимир Алексеевич Uzhevska, Svitlana P. Ivanytsia, Volodymyr O. |
Бібліографічний опис: | 12-й з’їзд Товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського : тези доп. (Ужгород, 25-30 трав. 2009 р. – Ужгород: ВАТ “Патент", 2009. |
Дата публікації: | 2009 |
Ключові слова: | грибарництво бактерії роду Bacillus комахи-шкідники |
Короткий огляд (реферат): | Розвиток грибарництва приводить до вирішення проблеми прискореного забезпечення повноцінними білковими продуктами харчування, ліквідації відходів агрогосподарського виробництва, поліпшення здоров’я населення. Підрахована мінімальна річна потреба грибів в Україні - більш 100 тисяч тонн, але досягнути цього показника не вдається. Одна з основних перешкод зростання виробництва грибів в Україні - комахи-шкідники, які псують та знищують урожай. Традиційний метод боротьби з комахами - хімічний, що не дає можливість отримувати екологічно чисту продукцію. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/32652 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та доповіді БФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
358.pdf | 91.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.