INFLUENCE OF THE BACTERIA OF GENUS PSEUDOMONAS ON TOMATO SEED SOWING CHARACTERISTICS

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Печатный дом
Анотація
The question of ecologically pure food production is actual in conditions of environmental degradation. The exception of the chemicals' use is necessary for obtain ecologically pure food products. The processing of tomato seeds (as a valuable food crop) by biological agents permits to reduce the use of pesticides. The purpose of the research was to study the effect of the bacterium of genus Pseudomonas on sowing characteristics of tomato seeds
Опис
Ключові слова
tomato, bacteria
Бібліографічний опис
Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки / Одеський нац. університет ім. І. І. Мечникова, Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених; ред. рада: В. О. Іваниця [та ін.]. – Одеса: Печатный дом, 2012 . – 168 с.: рис., табл.
DOI
ORCID:
УДК