Умови та напрями інноваційного розвитку підприємств харчової та переробної галузі України

Ескіз
Дата
2020
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
У швидкоплинних умовах XXI сторіччя цілком неможливо забезпечити сталий фінансовий розквіт підприємств харчової та переробної галузі без розробки нових брендів та напрямів, розвитку інтелектуального потенціалу, реконструкції менеджменту, створення нових продуктів для традиційних і нових сегментів ринку, мотивування та стимулювання персоналу підприємства.
Опис
Ключові слова
інноваційний розвиток, підприємство, харчова галузь, переробна галузь, Україна
Бібліографічний опис
Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища: IХ міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 25 вересня 2020 року). – Одеса, 2020.
DOI
ORCID:
УДК