Особливості українських та польських фразеологізмів і паремій з назвами страв і харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Об'єктом нашого дослідження стали фразеологізми, прислів’я та приказки української та польської мов,що містять назви продуктів харчування та страв, а предметом – особливості їхньої семантики та структури. Метою дослідження є зіставний аналіз семантики та структури українських та польських фразеологізмів та паремій, що містять назви найпопулярніших та найважливіших продуктів харчування й страв.
Опис
Ключові слова
035.01 українська мова та література, аналіз семантики, фразеологізм, паремії
Бібліографічний опис
Ковальчук, Т. В. Особливості українських та польських фразеологізмів і паремій з назвами страв і харчових продуктів = The peculiarities of Ukrainian and Polish phraseologisms and paremias with the names of the dishes and the food products : дипломна робота магістра / Т. В. Ковальчук; наук. кер. Г. Ю. Касім; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Філол. ф-т, Каф. загального та слов'янського мовознавства. – Одеса, 2018. – 72 с.
DOI
ORCID:
УДК