Страва як етнографічний маркер в культурі (на прикладі страв з борошна)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
У статті розглянута тема їжі, як етнографічного маркера в українській та італійських культурах, на прикладі страв з борошна. Досліджено їх особливості та специфіку приготування. Звернуто увагу на страві, як на етнічному маркері в культурі
Опис
Ключові слова
їжа, культура, етнічність, дослідження
Бібліографічний опис
Італійська їжа в історії та культурі: збірка наукових статей з нагоди року італійської їжі у світі / відп. ред. О. В. Сминтина; ред. кол. : В. Г. Кушнір, О. М. Дзиговський, О. А. Прігарін, Н. О. Петрова, І. С. Горнова. – Одеса : Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, 2018. – 150 с.
DOI
ORCID:
УДК