Італійські десерти в сучасній європейській культурі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
У статті зроблено спробу розгляду та аналізу місцяіталійських десертів в сучасній європейській культурі . Головну увагу приділено традиційним італійським десертам, історії їхнього походження та розвитку від давніх до наших днів.
The article considers and analyzes the place of Italian desserts in contemporary European culture. The main attention is paid to traditional Italian desserts, the history of their origin and development from the ancient to the present
Опис
Ключові слова
десерти, Італія, традиції, їжа, desserts, Italy, traditions, food, recipe
Бібліографічний опис
Італійська їжа в історії та культурі: збірка наукових статей з нагоди року італійської їжі у світі / відп. ред. О. В. Сминтина; ред. кол. : В. Г. Кушнір, О. М. Дзиговський, О. А. Прігарін, Н. О. Петрова, І. С. Горнова. – Одеса : Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, 2018. – 150 с.
DOI
ORCID:
УДК