Вплив препаратів альбит та лігногумат на фізіолого-біохімічні показники листків винограду Каберне совіньон

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Показан вплив позакореневого застосування біопрепаратів Альбіт та Лігногумат на фізіолого-біохімічні показники листків винограду Каберне Совніньон. Альбіт збільшує кількість пігментів на 21,8%, Лігногумат - на 31,5%. Препарати Альбіт та Лігногумат підвищили вміст крохмалю на 10-30%, і 20- 40% відповідно. Кількість цукрів збільшилась на 58% за використання Альбіту та на 38% - Лігногумату. Інтенсивність дихання підвищилась на 16,7% під час застосування Лігногумату. Роботу викладено на сторінках друкованого тексту; містить 5 таблиць та 4 рисунка. Наведено посилання на 50 джерел літератури (45 кирилицею та 4 латиницею)
Shown the influence of foliar application preparations Albit and Lignogumat at physiological and biochemical indexes of grape leaves Cabernet Sauvignon. Albit increases the amount of pigment by 21.8% Lignogumat - by 31.5%. Preparations Albit and Lignogumat increased starch content by 10-30% and 20- 40% respectively. Sugar increased by 58% for the use of Albite and 38% - Lignogumat. Respiration rate increased to 16.7% during the application Lignogumat.
Опис
Ключові слова
6.040102 біологія, Каберне Совіньон, біопрепарати Альбіт та Лігногумат, вміст пігментів, цукрів та крохмалю, інтенсивність дихання, Cabernet Sauvignon, Albit, Lignogumat, pigments, sugars, respiration, starch
Бібліографічний опис
Москальцова, Н. Є. Вплив препаратів альбіт та лігногумат на фізіолого-біохімічні показники листків винограду каберне совіньон = Influence of preparations Albit and Lignogumat at physiological and biochemical indexes of grape leaves Cabernet Sauvignon : дипломна работа бакалара / Н. Є. Москальцова; наук. керiвник: О. Б. Паузер; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. ботаніки. – Одеса, 2016. – 39 с.
DOI
ORCID:
УДК
Зібрання