Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/22268
Title: | Ідентифікація та біотехнологічні властивості молочнокислих бактерій з в'єтнамських ферментованих субстратів |
Authors: | Басюл, Олена Владленівна Коротаєва, Надія Володимирівна |
Citation: | XV з'їзд Товариства мікробіологів України iм. С. М. Виноградського = ХVth congress of Vinogradskyi society of microbiologists of Ukraine : тези доп., 11-15 верес. 2017 р., Одеса / Т-во мікробіологів України ім. С. М. Виноградського [та ін.]; гол. ред. В. С. Підгорський. – Львів : Сполом, 2017. – 336 с. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Одеський національний університет імені І. І. Мечникова |
Keywords: | молочнокислі бактерії |
Abstract: | Очевидний шлях забезпечення відповідності ферментованих рослинних субстратів вимогам стандартів якості – використання заквасок молочнокислих бактерій, переважно лактобацил, у харчових біотехнологіях. Доцільно застосовувати стартерні культури, джерело виділення яких відповідає рослинному субстрату, що ферментуватиметься |
URI: | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/22268 |
Appears in Collections: | Статті та доповіді БФ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.