Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/22268
Title: Ідентифікація та біотехнологічні властивості молочнокислих бактерій з в'єтнамських ферментованих субстратів
Authors: Басюл, Олена Владленівна
Коротаєва, Надія Володимирівна
Citation: XV з'їзд Товариства мікробіологів України iм. С. М. Виноградського = ХVth congress of Vinogradskyi society of microbiologists of Ukraine : тези доп., 11-15 верес. 2017 р., Одеса / Т-во мікробіологів України ім. С. М. Виноградського [та ін.]; гол. ред. В. С. Підгорський. – Львів : Сполом, 2017. – 336 с.
Issue Date: 2017
Publisher: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Keywords: молочнокислі бактерії
Abstract: Очевидний шлях забезпечення відповідності ферментованих рослинних субстратів вимогам стандартів якості – використання заквасок молочнокислих бактерій, переважно лактобацил, у харчових біотехнологіях. Доцільно застосовувати стартерні культури, джерело виділення яких відповідає рослинному субстрату, що ферментуватиметься
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/22268
Appears in Collections:Статті та доповіді БФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
245.pdf493.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.