Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/21656
Назва: | Methods of molecular genetic diagnostics of food safety in Ukraine |
Автори: | Yeryganov, K. Pylypenko, Halyna P. Yamborko, Hanna V. Ямборко, Ганна Валентинівна Ямборко, Анна Валентиновна Ерыганов, К. Єринагов, К. Пилипенко, Галина П. |
Бібліографічний опис: | The Ukrainian Biochemical Journal |
Дата публікації: | 2017 |
Ключові слова: | molecular genetic diagnostics of food safety |
Серія/номер: | ;Vol. 89, N 3 |
Короткий огляд (реферат): | Standardized methods of diagnosing the safety of food and raw materials are classical methods of food microbiology, which are time-taking, based on the phenotypic characteristics of microorganisms and are not always able to diagnose their toxigenic properties |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/21656 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та доповіді БФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
128.pdf | 72.54 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.