Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/21656
Назва: Methods of molecular genetic diagnostics of food safety in Ukraine
Автори: Yeryganov, K.
Pylypenko, Halyna P.
Yamborko, Hanna V.
Ямборко, Ганна Валентинівна
Ямборко, Анна Валентиновна
Ерыганов, К.
Єринагов, К.
Пилипенко, Галина П.
Бібліографічний опис: The Ukrainian Biochemical Journal
Дата публікації: 2017
Ключові слова: molecular genetic
diagnostics of food safety
Серія/номер: ;Vol. 89, N 3
Короткий огляд (реферат): Standardized methods of diagnosing the safety of food and raw materials are classical methods of food microbiology, which are time-taking, based on the phenotypic characteristics of microorganisms and are not always able to diagnose their toxigenic properties
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/21656
Розташовується у зібраннях:Статті та доповіді БФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128.pdf72.54 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.