Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/2097
Title: | Дія харчових добавок з ріпаку на деякі біохімічні показники щурів із токсичним гепатитом |
Authors: | Жихарева, А. А. Кушнир, А. И. Гозян, А. В. Дякону, О. О. Черня, Н. М. Додиченко, М. А. Мартинюк, І. О. Будняк, О. Л. |
Citation: | Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Південне мисливство |
Keywords: | добавки токсичний гепатит |
Series/Report no.: | ;С.66-67 |
Abstract: | З даних літератури відомо, що ріпак є однією із найбільш продуктивних олійних культур у світовому сільському господарстві. Він є одним з найважливіших джерел рослинної олії. Головними відходами маслоекстраційних підприємств ріпака є жмихи та шроти, які містять достатню кількість протеїнів, жирних кислот, у тому числі і есенціальних, та антиокислювальних сполук (Низова, Дубовская, 2006), тому стають актуальними питання використання цих жмихів та шротів у харчовий промисловості та медицині. |
Description: | Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки:Дія харчових добавок з ріпаку на деякі біохімічні показники щурів із токсичним гепатитом./Жихарева А. А., Кушнир А. И., Гозян А. В., Дякону О. О., Черня Н. М., Додиченко М. А., Мартинюк І. О., Будняк О. Л.,кол.авт. Одесский нац. ун-т им. И.И. Мечникова.:укр. - Одеса, Південне мисливство, 2011 |
URI: | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/2097 |
Appears in Collections: | Статті та доповіді БФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
66-67+.pdf | 77.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.