Забезпечення оперативного та стратегічного планування економічних результатів суб’єктів готельно-ресторанної діяльності

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Тенденції сучасного господарювання вимагають від суб’єктів готельно-ресторанної сфери реальної оцінки своїх стратегічних можливостей та перспективних напрямів діяльності. Це характеризується постійними змінами факторів зовнішнього та внутрішнього середовища, у тому числі посиленням конкурентного середовища та інтеграційних процесів в сучасних умовах господарювання. Формування стратегічних завдань відіграє важливе значення в управлінні суб’єктом готельно-ресторанної діяльності, тому що визначає шляхи майбутнього виконання завдань від усіх видів діяльності: операційної, інвестиційної, фінансової та інноваційної. Стратегічне планування економічних результатів суб’єктом готельно- ресторанної діяльності формує напрями та способи ефективного вкладення власного та запозиченого капіталу, що забезпечить йому відповідний фінансовий стан, збільшить власний капітал та конкурентоспроможність на внутрішньому та зовнішньому ринках
Опис
Ключові слова
стратегічного планування, готельно-ресторанна діяльність
Бібліографічний опис
Матеріали IX Міжнародного круглого столу "Актуальні соціально-економічні та правові проблеми розвитку України та її регіонів" (27 квіт. 2018 р.) : захід присвяч. святкуванню 20-річчю створення ЕПФ ОНУ ім. І.І. Мечникова / ОНУ ім. І.І. Мечникова, ЕПФ [та ін.]; відп. ред. Н. Л. Кусик. – Одеса : ОФФСЄТіК, 2018. – 200 с.