Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/20155
Title: Забезпечення оперативного та стратегічного планування економічних результатів суб’єктів готельно-ресторанної діяльності
Authors: Побережець, Ольга Валеріївна
Жисентаєв, Андрій Вікторович
Побережец, Ольга Валерьевна
Poberezhets, Olha V.
Citation: Матеріали IX Міжнародного круглого столу "Актуальні соціально-економічні та правові проблеми розвитку України та її регіонів" (27 квіт. 2018 р.) : захід присвяч. святкуванню 20-річчю створення ЕПФ ОНУ ім. І.І. Мечникова / ОНУ ім. І.І. Мечникова, ЕПФ [та ін.]; відп. ред. Н. Л. Кусик. – Одеса : ОФФСЄТіК, 2018. – 200 с.
Issue Date: 2018
Publisher: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Keywords: стратегічного планування
готельно-ресторанна діяльність
Abstract: Тенденції сучасного господарювання вимагають від суб’єктів готельно-ресторанної сфери реальної оцінки своїх стратегічних можливостей та перспективних напрямів діяльності. Це характеризується постійними змінами факторів зовнішнього та внутрішнього середовища, у тому числі посиленням конкурентного середовища та інтеграційних процесів в сучасних умовах господарювання. Формування стратегічних завдань відіграє важливе значення в управлінні суб’єктом готельно-ресторанної діяльності, тому що визначає шляхи майбутнього виконання завдань від усіх видів діяльності: операційної, інвестиційної, фінансової та інноваційної. Стратегічне планування економічних результатів суб’єктом готельно- ресторанної діяльності формує напрями та способи ефективного вкладення власного та запозиченого капіталу, що забезпечить йому відповідний фінансовий стан, збільшить власний капітал та конкурентоспроможність на внутрішньому та зовнішньому ринках
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/20155
Appears in Collections:Статті та доповіді ЕПФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64-67.pdf163.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.