Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/19491
Title: Розробка технології ферментування гливи звичайної
Authors: Басюл, Олена Владленівна
Ямборко, Ганна Валентинівна
Ямборко, Анна Валентиновна
Yamborko, Hanna V.
Basiul, Olena V.
Басюл, Елена Владленовна
Citation: Наукові праці
Issue Date: 2012
Keywords: технологія ферментування
глива звичайна
штам лактобактерій L. plantarum Ро2
Series/Report no.: ;том 2, випуск 42
Abstract: Розроблено технологію ферментування гливи звичайної. Досліджено вплив штаму лактобактерій L. plantarum Ро2 на мікробіологічні, біохімічні, фізико-хімічні, органолептичні показники та термін придатності готового продукту. Pleurotus ostrearus fermentation technology was developed. The influence of lactobacilli strain L. plantarum Po2 on microbiological, biochemical, physicochemical, organoleptic indicators and expity date of finished product has been investigated.
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/19491
Appears in Collections:Статті та доповіді БФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
78-81.pdf120.63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.