Дослідження вмісту біологічно-активних сполук з антиоксидантною активністю в різних сортах Vitis vinifera

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Загальне погіршення екологічної ситуації в країні і в світі призвело до зниження імунітету населення. Підвищити його можна шляхом регулярного споживання продуктів, які відрізняються високим вмістом біологічно активних речовин (БАР), що сприяють зміцненню захисних сил організму, до числа яких відносять вітаміни, каротиноїди, фенольні сполуки, хлорофіли, харчові волокна, мікро-, макроелементи та інші БАР рослинної сировини. їх дефіцит призводить до зменшення активності імунної системи, зниження працездатності й опору хворобам, підвищення ризику розвитку серцево - судинних, онкологічних та інших захворювань.
Опис
Ключові слова
6.040101 хімія, природні антиоксиданти, аскорбінова кислота, флавоноїди винограду, каротиноїди винограду
Бібліографічний опис
Ткачьова, А. В. Дослідження вмісту біологічно-активних сполук з антиоксидантною активністю в різних сортах Vitis vinifera = The study of content of biologically active compounds with antioxidant activity in different varieties of Vitis vinifera : дипломна робота бакалавра / А. В. Ткачьова; наук. кер.: Г. І. Сівко; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Хім. ф-т, Каф. фарм. хімії. – Одеса, 2017. – 51 с.
DOI
ORCID:
УДК