Особливості перекладу термінів з компонентом "food" (на матеріалі електронних словників)

Ескіз недоступний
Дата
2017
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
Номер ISSN
Номер E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
В сучасному світі, у часи глобалізації та посилення міжнародних зв’язків між представниками різних галузей науки та техніки, виникає нагальна потреба в нових термінах, які б називали об’єкти та поняття, що з’являються або засвоюються в тих чи інших країнах. Це і пояснює те, що словниковий запас різних мов збільшується, здебільшого, саме за рахунок нових термінів.
Опис
Ключові слова
035 філологія, переклад, термін з компонентом food
Бібліографічний опис
Ляшкова, І. В. Особливості перекладу термінів з компонентом "food" (на матеріалі електронних словників) = Translation of the terms with ''food'' component (based on e-dictionaries) : дипломна робота бакалавра / І. В. Ляшкова; наук. кер. О. С. Гринько; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Ф-т РГФ, Каф. теорії та практики перекладу. – Одеса, 2017. – 38 с.
DOI
ORCID:
УДК