Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/16830
Title: Morfologjia e formave akumulative bregdetare
Authors: Shuiskyi, Yurii D.
Vykhovanets, Halyna V.
Шуйский, Юрий Дмитриевич
Шуйський, Юрій Дмитрович
Выхованец, Галина Владимировна
Вихованець, Галина Володимирівна
Citation: Gjeografia dhe Ekonomia (23 -24 Nentor 1995) / Комітеті Kqmbetar Gjeoqrafise; Universiteti “ Luigj Gurakuqi “ Shkoder Depatamenti І Gjeografise; Akademia e Shkencave Qendrae Studimeve Gjeografike Tirane; Universiteti Itiranes Departamenti і Gjeografise Tirane - 1995
Issue Date: 1995
Keywords: morfologjia
akumulative bregdetare
Series/Report no.: ;2
Abstract: Sasia kryesore e formave stacionare te gjata te formave eoliane, ёshtё kryer nё bregun verior tё Detit tё Zi, ku janё lokalizuar pjesa tё e madhe e formave akumulative ranore. Kjo ёshtё arsyeja qe te dhёnat e ketij rajoni do td pёrdoren kryesisht sepse eshte rajoni mё і studiuar.
URI: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/16830
Appears in Collections:Статті та доповіді ГГФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19-22.pdf216.78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.