Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/11532
Назва: Biotechnology of oyster mushrooms fruiting bodies fermentation with Lactobacilli
Автори: Basiul, Olena V.
Yamborko, Hanna V.
Ямборко, Анна Валентиновна
Ямборко, Ганна Валентинівна
Басюл, Елена Владленовна
Басюл, Олена Владленівна
Бібліографічний опис: "Molecular microbiology and biotechnology", International scientific conference": abstracts, Odessa, Ukraine, June 21-23, 2016 / Odessa I.I. Mechnikov national univ. ; Chairman: V. O. Ivanytsia [et al.] . – Odessa, 2016.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Odesa I. I. Mechnikov National University
Ключові слова: Pleurotus ostreatus
Lactobacillus plantarum
Bacillus atrophaeus
Короткий огляд (реферат): Lactic acid bacteria freeze-dried starter cultures use in edible mushrooms fruiting bodies fermentation is a promising innovation for microbiological and functional foods industry. So, the research was devoted to Pleurotus ostreatus fruiting bodies fermentation biotechnology development including its microbiota diversity study, lactobacilli effective strain selection and a freeze-dried starter culture creation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/11532
Розташовується у зібраннях:Статті та доповіді БФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf177.32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.