Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/11532
Назва: | Biotechnology of oyster mushrooms fruiting bodies fermentation with Lactobacilli |
Автори: | Basiul, Olena V. Yamborko, Hanna V. Ямборко, Анна Валентиновна Ямборко, Ганна Валентинівна Басюл, Елена Владленовна Басюл, Олена Владленівна |
Бібліографічний опис: | "Molecular microbiology and biotechnology", International scientific conference": abstracts, Odessa, Ukraine, June 21-23, 2016 / Odessa I.I. Mechnikov national univ. ; Chairman: V. O. Ivanytsia [et al.] . – Odessa, 2016. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Odesa I. I. Mechnikov National University |
Ключові слова: | Pleurotus ostreatus Lactobacillus plantarum Bacillus atrophaeus |
Короткий огляд (реферат): | Lactic acid bacteria freeze-dried starter cultures use in edible mushrooms fruiting bodies fermentation is a promising innovation for microbiological and functional foods industry. So, the research was devoted to Pleurotus ostreatus fruiting bodies fermentation biotechnology development including its microbiota diversity study, lactobacilli effective strain selection and a freeze-dried starter culture creation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/11532 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та доповіді БФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 177.32 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.