Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/10522
Title: | Методический подход к созданию, развитию и управлению корпоративным интегрированным формированием в мясопродуктовом подкомплексе АПК |
Other Titles: | The methodical approach to the creation, development and management an integrated corporate formation in meat-grocery subcomplex of agro-industrial complex |
Authors: | Ниценко, Виталий Сергеевич Соломчук, Людмила Николаевна Nitsenko, Vitalii S. Solomchuk, Liudmyla M. Ніценко, Віталій Сергійович |
Citation: | Экономика. Профессия. Бизнес. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Алтайский государственный университет |
Keywords: | акционерное общество корпорация интеграция вертикальная интеграция мясопродуктовый подкомплекс интегрированные корпоративные формирования corporation integration meat subcomplex integrated corporate formation |
Series/Report no.: | ;№1 |
Abstract: | Рассмотрены проблемы правового поля как фактора влияния на механизм создания
корпорации в мясопродуктовом подкомплексе. Усовершенствованы и предложены
механизмы управления корпорацией, адаптированные к современным требованиям создания интегрированных корпоративных формирований. The problems of the legal field are discussed in the article, as a factor of influence on the mechanism of creation of meat subcomplex. The mechanisms of management of corporation are improved and offered, adapted to the modern requirements of the creation of integrated enterprise groups. |
URI: | http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/10522 |
Appears in Collections: | Статті та доповіді ЕПФ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.