Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/1009
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтрашнова, Ірина Валентинівна-
dc.contributor.authorЗахарієва, З. Є.-
dc.contributor.authorДуденко, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorДанилова, А. О.-
dc.contributor.authorІваниця, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorIvanytsia, Volodymyr O.-
dc.contributor.authorИваница, Владимир Алексеевич-
dc.contributor.authorStrashnova, Iryna V.-
dc.contributor.authorСтрашнова, Ирина Валентиновна-
dc.date.accessioned2010-12-15T08:38:45Z-
dc.date.available2010-12-15T08:38:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМікробіологія і Біолотехнологія = Microbiology & Biotechnology. - 2010. - 2 (10)uk
dc.identifier.urihttp://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/1009-
dc.descriptionМікробіологія і Біолотехнологія = Microbiology & Biotechnology. - 2010. - 2 (10)uk
dc.description.abstractВстановлено, що таксономічний склад мікробіоти товстої кишки здорових щурів і щурів з алоксановим діабетом представлений мікроорганізмами родів Lactobacillus, Escherichia, Enterococcus, Enterobacter, Staphylococcus, Proteus, Bacillus і Candida. Кількість бактерій родів Lactobacillus і Escherichia у товстій кишці здорових щурів була вищою, ніж у тварин з алоксановим діабетом, у яких у більшій кількості виявлено мікроорганізми родів Staphylococcus, Proteus, Bacillus, Candida. За споживання харчових волокон із бурякового жому як у здорових щурів, так і у щурів з алоксановим діабетом спостерігалось збільшення кількості бактерій родів Lactobacillus і Escherichia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОдеський національний університет імені І.І. Мечникова=Odesa National Mechnykov Universityuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectтовста кишкаuk
dc.subjectщуріuk
dc.subjectалоксановий діабетuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.titleВплив харчових волокон на мікробіоту товстої кишки у щурів з алоксановим діабетомuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Мікробіологія і біотехнологія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81-88.pdf145.6 kBAdobe PDFView/Open
81-88.pdf145.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.