DSpace О системе DSpace
україн русск eng
[Зарегистрироваться]
 

Repository at Odesa I.Mechnikov National University >
Біологічний факультет >
Мікробіологія і біотехнологія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/1009

Название: Вплив харчових волокон на мікробіоту товстої кишки у щурів з алоксановим діабетом
Авторы: Страшнова, І. В.
Захарієва, З. Є
Дуденко, Ю. Ю.
Данилова, А. О.
Іваниця, Володимир Олексійович
Ключевые слова: мікроорганізми
товста кишка
щурі
алоксановий діабет
харчові волокна
Дата публикации: 2010
Издатель: Одеський національний університет імені І.І. Мечникова=Odesa National Mechnykov University
Источник: Мікробіологія і Біолотехнологія = Microbiology & Biotechnology. - 2010. - 2 (10)
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що таксономічний склад мікробіоти товстої кишки здорових щурів і щурів з алоксановим діабетом представлений мікроорганізмами родів Lactobacillus, Escherichia, Enterococcus, Enterobacter, Staphylococcus, Proteus, Bacillus і Candida. Кількість бактерій родів Lactobacillus і Escherichia у товстій кишці здорових щурів була вищою, ніж у тварин з алоксановим діабетом, у яких у більшій кількості виявлено мікроорганізми родів Staphylococcus, Proteus, Bacillus, Candida. За споживання харчових волокон із бурякового жому як у здорових щурів, так і у щурів з алоксановим діабетом спостерігалось збільшення кількості бактерій родів Lactobacillus і Escherichia.
Описание: Мікробіологія і Біолотехнологія = Microbiology & Biotechnology. - 2010. - 2 (10)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.onu.edu.ua:8080/handle/123456789/1009
Располагается в коллекциях:Мікробіологія і біотехнологія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
81-88.pdf145,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
81-88.pdf145,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

п╞пҐпЄп╣п╨я│ я├п╦я┌п╦я─п╬п╡п╟пҐп╦я▐ DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь