Browsing by Author Kishenya, Andrey V.
Showing results 1 to 4 of 4
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2016 | Antimicrobial activity of lactobacilli strains, isolated from a raw meat | Strashnova, Iryna V.; Kishenya, Andrey V.; Matkovska, A. I.; Prindina, T.; Страшнова, Ірина Валентинівна; Страшнова, Ирина Валентиновна |
| 2016 | Lactic acid bacteria compositions for application in the meat industry | Vinnikova, Lyudmila G.; Kishenya, Andrey V.; Strashnova, Iryna V.; Страшнова, Ірина Валентинівна; Страшнова, Ирина Валентиновна |
| 2016 | Study of lactic acid bacteria as a bio-protective culture for meat | Vinnikova, Lyudmila G.; Kishenya, Andrey V.; Strashnova, Iryna V.; Gusaremko, A.; Віннікова, Л. Г.; Кишеня, А. В.; Страшнова, Ірина Валентинівна; Гусаренко, А. М.; Винникова, Л. Г.; Кишеня, А. В.; Страшнова, Ирина Валентиновна; Гусаренко, А. М. |
| 2015 | Вплив молочнокислих бактерій на поверхневу мікробіоту м’яса | Віннікова, Людмила Г.; Ямборко, Ганна Валентинівна; Кишеня, Андрей В.; Ямборко, Анна Валентиновна; Винникова, Людмила Г.; Yamborko, Hanna V.; Vinnikova, Lyudmila G.; Kishenya, Andrey V.; Кишеня, Андрій В. |